Stiff Style team

Maak kennis met
het Stiff Style team

Zaakvoerder Jessica Pauwels kiest zorgvuldig al de collecties voor jullie uit en staat klaar met raad en daad in de winkel. Beauty queen Inge helpt jullie graag verder in de winkel en zorgt er ook voor dat jullie kapsel en make-up on fleek is. Michelle kan met haar gevoel voor mode en combineren jullie perfect helpen met het uitkiezen van de juiste outfit. Isabelle is ons jonkie van de bende en zorgt met haar gevoel voor humor voor een frisse wind in de winkel. Haar interesse in mode tovert ze met gemak om naar jullie ideale outfit.

Meet our team

Jessica

Jessica Pauwels

Zaakvoerder
Jessica is zaakvoerder en kiest alle collecties uit. Ze is een sterke hand in de ruggen van ons team. Wat haar als werkgever sterk maakt, ze GELOOFT in ons! De klanten worden door haar persoonlijk geadviseerd, ze denkt met hen mee en de service is top!
Michelle

Michelle Boussu

Verkoopster
Michelle is een verkoopster pur sang. Ze is een super lief persoon, heeft engelen geduld en is zeer creatief. Etaleren is haar passie. Met haar gevoel voor mode en combineren kan ze jullie perfect helpen met het uitkiezen van de juiste outfit of de perfecte schoenen.
Inge

Inge Schruers

Rechterhand
Inge is de rechterhand van Jessica, ze zorgt er samen met Jessica voor dat alles vlotjes verloopt. Ze helpt onze klanten met veel plezier het juiste paar schoenen of de juiste outfit kiezen. Daarnaast zorgt zij ook voor het perfecte opsteekkapsel of een leuke make-up.
Isabelle

Isabelle Bosmans

Verkoopster
Isabelle is de jongste van ons team. Met haar is het altijd fun. Ze zorgt ervoor dat de winkel altijd tip top in orde is. En jullie helpen met het uitkiezen van de juiste outfit is het liefste wat ze doet. Haar grapjes moet je er wel bij nemen.